Γεννήθηκα το 1981 και μεγάλωσα στο Καρπενήσι, ενώ η καταγωγή μου από τηνπλευρά του πατέρα μου είναι η Δομνίστα Ευρυτανίας.

Αποφοίτησα από το Γενικό Λύκειο Καρπενησιού και στη συνέχεια σπούδασα στοΜαθηματικό Τμήμα του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Το 1999 ξεκίνησα την εμπορική μου δραστηριότητα στο Καρπενήσι και το 2012 ανέλαβα εξολοκλήρου από την μητέρα μου, Ιωάννα Καραγεώργου, τη διεύθυνση του βιβλιοπωλείου της. Παράλληλα έχω εργασθεί ως μαθηματικός σε φροντιστήριο μέσης εκπαίδευσης αλλά και στο πρόγραμμα ενισχυτικής διδασκαλίας στο Γενικό Λύκειο Καρπενησίου.

Από το 2017 εώς το 2019 ήμουν Δημοτικός Σύμβουλος του Δήμου Καρπενησίου με τον συνδυασμό της Ανεξάρτητης Δημοτικής Ενωτικής Κίνησης Καρπενησίου και μέλος της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής. Από το Σεπτέμβριο του 2019 διατελώ Δημοτικός Σύμβουλος του Δήμου Καρπενησίου, προερχόμενος από την Δημοτική Ενότητα Δομνίστας, με τον συνδυασμό Αλλαγή Πορείας 2020 και παράλληλα είμαι μέλος της Επιτροπής Τουριστικής Προβολής του Δήμου Καρπενησίου. Την επταετία 2011-2018 διετέλεσα οικονομικός επίτροπος του Επιμελητηρίου Ευρυτανίας.

Είμαι παντρεμένος με την εκπαιδευτικό Βασιλική Γιαννουλάκου, με την οποία έχουμε αποκτήσει μια κόρη και ένα γιο.

Συνυποψήφιοι