Γεννήθηκα το έτος 1982 στον Κλειτσό Ευρυτανίας όπου έζησα τα πρώτα χρόνια της ζωής μου.

Είμαι απόφοιτος του τμήματος Οικονομικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων και κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου σπουδών στην «Πληροφορική με εφαρμογές στην Ασφάλεια, Διαχείριση Μεγάλου Όγκου Δεδομένων και Προσομοίωση» του τμήματος Θετικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας.

Εργάζομαι ως Π.Ε. Εφοριακός στην Δ.Ο.Υ. Καρπενησίου από το 2015, όντας επιτυχών του γραπτού διαγωνισμού του Α.Σ.Ε.Π. 1Γ/2008.

Στο παρελθόν έχω εργαστεί ως:

  • Διοικητικός Υπάλληλος στο Δασαρχείο Φουρνά,
  • Εκπαιδευτικός Διοίκησης Επιχειρήσεων και Στατιστικής στο Ι.Ε.Κ. Καρπενησίου,
  • Εκπαιδευτικός Διοίκησης Επιχειρήσεων στο πρόγραμμα ενισχυτικής διδασκαλίας στο ΕΠΑ.Λ. Καρπενησίου,
  • Διοικητικός Υπάλληλος στο Οικονομικό Τμήμα του Νοσοκομείου Λαμίας,
  • Συνεργάτης Διαφήμισης & Προώθησης στην εταιρεία Εpictor στην πόλη Καρλσρούη της Γερμανίας,
  • Υπεύθυνος Πωλήσεων των νομών Ευρυτανίας και Φθιώτιδας στην εταιρεία «Μύθος Ζυθοποιία Α.Ε.» μέλος του πολυεθνικού ομίλου Carlsberg.

Είμαι εκλεγμένο μέλος στο Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Εργαζομένων Δ.Ο.Υ. των Νομών Ευρυτανίας – Φθιώτιδας – Φωκίδας καθώς και αναπληρωματικό μέλος στο Γενικό Συμβούλιο της Π.Ο.Ε.-Δ.Ο.Υ. (Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργαζομένων στις Δημόσιες Οικονομικές Υπηρεσίες). Επίσης είμαι εκλεγμένος Γενικός Γραμματέας της Ελεγκτικής Επιτροπής της Α.Δ.Ε.Δ.Υ. (Ανώτατη Διοίκηση Ενώσεων Δημοσίων Υπαλλήλων).

Είμαι παντρεμένος με την Καλλίτσα Γόνη, καθηγήτρια Φιλόλογο (απόφοιτη του τμήματος Κλασσικής Φιλολογίας του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων) και έχουμε αποκτήσει μία κόρη.

Ανταποκρίθηκα στην πρόσκληση του Χρήστου Κακαβά στην προσπάθεια να πάρει τα ηνία του Δήμου Καρπενησίου, διότι αφενός μοιραζόμαστε το κοινό όραμα για «Αλλαγή Πορείας» και αφετέρου εμπνέει την ακεραιότητα και την δυναμική ώστε να υλοποιήσουμε αυτή την αλλαγή που έχει ανάγκη ο τόπος μας. Με την πυξίδα στραμμένη στην πρόοδο, το μυαλό στα προβλήματα των συνδημοτών και το βλέμμα στο μέλλον.

Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Δήμου Καρπενησίου.

Συνυποψήφιοι