Γεννήθηκα το 1983 από πατέρα Ευρυτάνα. Μεγάλωσα στο Θριάσιο Πεδίο, όπου είναι η καταγωγή της μητέρας μου.

Τελειώνοντας τη δευτεροβάθμια εκπαίδευση, φοίτησα στο Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης στο Tμήμα Αρχιτεκτόνων Μηχανικών της Πολυτεχνικής Σχολής της Ξάνθης, όπου η Ερευνητική μου Διατριβή αφορούσε τη “Βιοκλιματική Αρχιτεκτονική” και η Διπλωματική μου Εργασία το “Χιονοδρομικό Κέντρο στο Βελούχι”.

Η διαμονή μου στην πόλη της Ξάνθης επί 8 έτη, μέσα από τη συναναστροφή μου με τους ντόπιους αλλά και την ενεργή συμμετοχή μου στα δρώμενα της πόλης, μου προσέφερε βαθιά γνώση και εμπειρίες, για τη διαχείριση πολιτιστικών εκδηλώσεων και πώς οι πολίτες μπορούν να είναι πραγματικά ενεργοί.

Μετά την ολοκλήρωση των σπουδών μου, με τράβηξαν οι ρίζες του πατέρα μου και διάλεξα να δημιουργήσω την οικογένειά μου σε αυτόν τον αγαπημένο τόπο, το Καρπενήσι. Σήμερα είμαι παντρεμένη με τον Κωνσταντίνο Μπαλλά και μητέρα τριών υπέροχων κοριτσιών – τη Μαρία, την Αρτέμιδα και την Κλεοπάτρα.

Διατηρώ αρχιτεκτονικό γραφείο από το 2010, με εμπειρία στις μελέτες ιδιωτικών αλλά και δημοσίων έργων, έχοντας στο βιογραφικό μου την αρχιτεκτονική μελέτη του Κειμηλιαρχείου Φουρνάς και του Ιστορικού Μουσείου Βίνιανης. Παράλληλα, είμαι πρόεδρος της πρώτης Κοινωνικής Συνεταιριστικής Επιχείρησης στην Ευρυτανία με πολιτιστικό ενδιαφέρον, και τα 6 τελευταία χρόνια διαχειρίζομαι μαζί με την οικογένειά μου το δημοτικό κατάστημα στο Κεφαλόβρυσο, σ’ ένα από τα πιο όμορφα και ιστορικά σημεία της πόλης μας.

Επί 25 χρόνια, ήμουν μέλος και εθελόντρια του Σώματος Ελληνικού Οδηγισμού, με αρχές τον εθελοντισμό, το σεβασμό στη φύση και στο συνάνθρωπο, και την προσφορά στο κοινωνικό σύνολο – αρχές που διέπουν την καθημερινότητα μου.

Διακρίνομαι για την ενεργητικότητα μου, την εργατικότητα, την ευγένεια, το σεβασμό προς τη φύση και την ευρηματικότητα μου. Αυτά τα χαρακτηριστικά μου, σκοπεύω να προσφέρω στο Δήμο Καρπενησίου & με εργαλείο τις γνώσεις μου, να κάνουμε τον τόπο μας ζωντανό και ευήμερο!

Συνυποψήφιοι