Ονομάζομαι Κατερίνα Μπαλωμένου,
είμαι μόνιμος κάτοικος Καρπενησίου, παντρεμένη με τον Αλέκο Κουδουνά και έχουμε έναν γιο. Είμαι πτυχιούχος φυσικής αγωγής και αθλητισμού του Εθνικού καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Κατέχω πτυχίο προπονητή καλαθοσφαίρισης και βόλεϊ της ΓΓΑ. Έχω μεταπτυχιακές σπουδές στη σχολική ψυχολογία και είμαι δευτεροετής φοιτητής στο τμήμα “Άσκηση εργοσπειρομετρία αποκατάσταση” της ιατρικής στη Λάρισα.
Έχω εργαστεί ως ωρομίσθια εκπαιδευτικός, σε προγράμματα μαζικού αθλητισμού του Δήμου, προπονήτρια στον κολυμβητικό όμιλο Καρπενησίου, εκπαιδεύτρια χιονοδρομίας, προπονήτρια μπάσκετ και βόλεϊ στην Πανευρυτανική Ακαδημία καθώς και προπονήτρια μπάσκετ στα προπονητικά Καμπ του giannakis academy
Έχω διατελέσει Πρόεδρος του συλλόγου γονέων και κηδεμόνων του 3ου Δημοτικού σχολείου Καρπενησίου, αναπληρωτής γραμματέας και έφορος χιονοδρομίας του ΕΟΣ Καρπενησίου.
Διοργανώνω πολλές αθλητικές εκδηλώσεις στην τοπική κοινωνία της Ευρυτανίας, επιμορφωτικά σεμινάρια και φιλανθρωπικούς αγώνες για την στήριξη ανθρώπων που βρίσκονταν σε ανάγκη.
Δεν είμαι πολιτικός, είμαι πολίτης αυτής της πόλης, με σεβασμό στον άνθρωπο και με έντονο το αίσθημα της κοινωνικής ευθύνης συμμετέχω για πρώτη φορά στις αυτοδιοικητικές εκλογές. Μέχρι τώρα προσπαθούσα μέσα από την εργασία μου και τις δραστηριότητες μου να βοηθήσω στην προβολή του τόπου μας.
Όταν ο Χρήστος Κακαβάς μου έκανε την πρόταση να συμμετέχω στην ομάδα Αλλαγή Πορείας δέχθηκα με χαρά γιατί οι απόψεις του για αξιοκρατία και η όρεξη του να δημιουργήσει τις συνθήκες που οι νέοι θα επιλέγουν το Καρπενήσι για τόπο διαμονής, συγκλίνουν με τις δικές μου.
Η καθαρότητα στο βλέμμα του, η σταθερότητα στις απόψεις του και η σεμνότητα του, είναι όλα αυτά που λείπουν από την πόλη μας σήμερα. Το ψηφοδέλτιο που δημιουργήθηκε για αυτό το σκοπό δεν έχει χρώμα αλλά ανθρώπους που έζησαν και δεν εγκατέλειψαν τον τόπο τους αλλά προσπάθησαν και προσπαθούν ακόμη να τον κάνουν βιώσιμο.
Στις αυτοδιοικητικές εκλογές στις 8 Οκτωβρίου θέτω τον εαυτό μου όπως παρά πολλοί άλλοι υποψήφιοι, στην κρίση των συμπολιτών μου και στηρίζω το πρόγραμμα της Αλλαγής Πορείας. Εύχομαι από καρδιάς να γίνει ένας αγώνας έντιμος και οι συμπολίτες μας να ψηφίσουν αυτό που πιστεύουν πραγματικά ότι μπορεί να βοηθήσει, χωρίς φόβο και ανασφάλεια.

Συνυποψήφιοι