Γεννήθηκα στο Καρπενήσι το 1984 όπου και κατοικώ μόνιμα. Είμαι παντρεμένος με τη Δούμου Ραχήλ, με την οποία έχω αποκτήσει 2παιδιά. Εχω αποφοιτήσει από το τμήμα Μηχανολόγων Οχημάτων του ΤΕΕ Καρπενησίου. Εργάζομαι ως ιδιωτικός υπάλληλος σε μηχανουργείο.

Η δράση μου με τα κοινά ξεκίνησε το 2010 όπου και εκλέχτηκα τοπικός σύμβουλος στη δημοτική κοινότητα Καρπενησίου. Ως πολίτης αυτού του τόπου, γνωρίζοντας τα προβλήματα και τις ανησυχίες των συμπολιτών μου και έχοντας πάντα ανεπτυγμένη την διάθεση προσφοράς στην πόλη μας, αποφάσισα και σε αυτές τις εκλογές να συνεχίσω την προσπάθειά μου με τον συνδυασμό ΑΛΛΑΓΗ ΠΟΡΕΙΑΣ με επικεφαλή τον Χρήστο Κακαβά. Πιστεύω πως έχει την υπευθυνότητα ,την ειλικρίνεια ,την εντιμότητα, το πρόγραμμα και κυρίως τους συνεργάτες για να οδηγήσει τον δήμο μας σε μια νέα τροχιά ανάπτυξης και προόδου.

Μπορούμε λοιπόν όλοι μαζί, έχοντας το ίδιο ενδιαφέρον και τον ίδιο στόχο, να συμμετέχουμε σε αυτόν τον όμορφο και κοινό αγώνα για να κερδίσει η πόλη του Καρπενησίου και ολόκληρος ο δήμος τη θέση που του αξίζει.

Συνυποψήφιοι