Γεννήθηκα και μεγάλωσα στο Καρπενήσι.
Είμαι παντρεμένος με την Κική Θεοδωρογιαννη και πατέρας τριών παιδιών, είμαι απόφοιτος Β κύκλου ΤΕΕ Ηλεκτρολογίας Εσωτερικών εγκαταστάσεων και εργάζομαι στο Συγκρότημα Αχελώου στον υδροηλεκτρικό σταθμό Κρεμαστών της ΔΕΗ ως Ηλεκτρολόγος εγκαταστάτης 1ης ειδικότητας Χειριστής πίνακα. Μιλάω δύο γλώσσες αγγλικά και γαλλικά , είμαι μέλος στο διοικητικό συμβούλιο της αγωνιστικής λέσχης αυτοκινήτου Καρπενησίου επί 15 συνεχόμενα χρόνια , ενεργό μέλος στο διασωστικό σώμα Ευρυτανίας και στην Ελληνική ομοσπονδία χιονοδρομίας.
Από το 2017 έως σήμερα ασχολούμαι ερασιτεχνικά με το ραδιόφωνο μέσα από την συχνότητα του Stoxos fm 104,9. Έχοντας εβδομαδιαία επαφή με τους ακροατές του Καρπενησίου αφουγκράζομαι τα προβλήματα και τις ανησυχίες τους.
Ο εθελοντισμός, η προσφορά και η εμπειρία μου από την ενασχόληση τόσων χρόνων με δράσεις που αφορούν την περιοχή μου, αλλά και η έγνοια μου να μεγαλώσουν τα παιδιά μου σε ένα υγιές περιβάλλον, γεμάτο από παροχές και εικόνες, είναι οι λόγοι που με έκαναν να εμπιστευθώ το Χρήστο Κακαβά και να θέσω τον εαυτό μου ως υποψήφιο για το τοπικό συμβούλιο της πόλης του Καρπενησίου.

Συνυποψήφιοι