Ο Παναγιώτης Αρμάγος γεννήθηκε στην Παλαιοκατούνα Ευρυτανίας. Είναι απόφοιτος Νοσηλευτικής του Α.Τ.Ε.Ι. Λαμίας. Εχει ειδικότητα στην Ψυχική Υγεία (Νοσοκομείο Ευαγγελισμός). Είναι κάτοχος Μεταπτυχιακού τίτλου (MSc) στη Διοίκηση Μονάδων Υγείαςτου ΕΑΠ. Εχει πιστοποιηθεί ως εκπαιδευτής ενηλίκων από τον ΕΟΠΠΕΠ, ενώ διδάσκει σεΔ.Ι.Ε.Κ. και πραγματοποιεί σεμινάρια σε Κ.Ε.Κ.. Εχει παρακολουθήσει το Ευρωπαϊκό πρόγραμμα Leonardo da Vinci στο Πανεπιστήμιο της Umbria στην Ιταλία.

Είναι μέλος του Δ.Σ. ΣΥ.ΝΟ. Ευρυτανίας-Φθιώτιδας-Φωκίδας της Πανελλήνιας Συνδικαλιστικής Νοσηλευτικής Ομοσπονδίας (ΠΑ.ΣΥ.ΝΟ.-Ε.Σ.Υ.) ενώ έχει διατελέσει Αιρετό Μέλος του Δ.Σ. του Γενικού Νοσοκομείου Καρπενησίου και Πρόεδρος του Σωματείου των εργαζομένων Γ.Ν. Καρπενησίου, Κ.Υ. Δυτικής Φραγκίστας και Κέντρου Ψυχικής Υγείας Καρπενησίου. Είναι Προϊστάμενος Παθολογικού- Ψυχιατρικού τομέα και του τμήματος Covid 19.

Ζει τα περισσότερα χρόνια της ζωής του στο Καρπενήσι.

Είναι μέλος του Πολιτιστικού Συλλόγου και ασχολείται ερασιτεχνικά με μουσική παραγωγή σε τοπικό σταθμό.

Αυτό που τον χαρακτηρίζει είναι η συνεχής προσπάθεια για βελτίωση και η διάθεση για προσφορά. Διαρκώς επενδύει στην καινούρια γνώση που θα τον κάνει πιο αποτελεσματικό στη δουλειά του και πιο ικανό να προσφέρει στον πάσχοντα άνθρωπο.

Εχει ένα πλήθος ενδιαφερόντων και αποφάσισε να ασχοληθεί με την τοπική αυτοδιοίκηση, επειδή θέλει να δει τον τόπο που αγαπά να εξελίσσεται και να παρέχει μια ποιότητα ζωής που θα επιτρέπει στους νέους ανθρώπους να παραμείνουν και να δημιουργήσουν στον τόπο που γεννήθηκαν.

Συνυποψήφιοι